søndag 17. oktober 2010

Oppussing i Casa de Strengelsrud

Helgen har vært benyttet til å bli helt friske. Vi har vært hanglete, snufsete, hostende og feberfine alle tre, men nå er energinivået på vei opp igjen, og vi har fortsatt på det kommende walk-in closetet vårt :)

Sånn så rommet ut før. Det var ROSA! Rosa grusomt vegg-til-vegg teppe. Og rosa og hvit stripete tapet. Vi brukte rommet til kontor/oppbevaring- og roterom. Nå er vi i gang med oppussingen for fullt. Skapene er revet, teppet er kastet ut, tapeten er gjemt bort under nye gipsplater. Vi er ganske flinke om vi skal si det selv. Hvor mange blondiner trengs det til å legge nye gipsplater på et rom? Kun 2 Strengelsrudsøstre :)

Nå har søndagsroen lagt seg over huset. Vi har nytt en tur i skogen i skinnende høstsol, med masse deilig løv. Jeg liker høsten, og de fantastiske fargene. Nå knitrer det i peisen og den nye te-koppen jeg kjøpte på Hadeland Glassverk inneholder rykende varm te.

Under ser dere det jeg kjøpte på Hadeland, inkludert den nye fine te-koppen min. La også med et bilde av glassblåsingen vi så på Glassverket.

Nyt de siste timene av søndagen. I morgen er det klart for en ny uke, med nye muligheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar