mandag 1. mars 2010

Milano Fashion Week

På mange av visningene var sort hovedfargen, gjerne med innslag av en sterk farge i tillegg. Blått, rødt eller gult. I tillegg så vi også mye pels, skinn og detaljer slik som på de andre moteukene rundt omkring.


Versace
Versace hadde knall blått som en av sine tilleggsfarger. Det var i alt fra små detaljer, til hele kjoler og topper i blått. Det var detaljer i skinn, samt glidelåser. Hele kolleksjonen var mørk og klassisk bortsett fra noen fargekladæsjer i turkist, solgult, sennepsgult, tomatrøtt og hvitt som så heller malplasert ut i den ellers nydelige kolleksjonen.
Dsquared2
Hos D squared 2 var det rødt som var tilleggsfargen til det sorte og mørke. Det ble mikset og matchet herlig, og jeg skal definitivt ha et par av de solbrillene som mange av modellene var stylet med. Ellers var det markerte skuldre, rysjer og pels i en herlig miks.
Dolce & Gabbana



En kolleksjon som definitivt skilte seg ut, og som jeg simpelthen elsker er den fra D&G. Det var masse strikk i mønstre som kunne kommet rett ut fra en norsk bestemor. Det var helstrikkede jumpsuites, shortser og kjoler. Det typiske strikkede mønsteret gikk igjen transparente topper med sløyfer. Nydelig. De strikkede plaggene var stylet med pelsstøvler og googles. Kanskje det er dette vi har på oss på afterski neste sesong? Jeg gleder meg allerede :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar