mandag 22. februar 2010

Ny uke, nye muligheter... igjen

Da var det mandag igjen. Jeg synes tiden går så vanvittig fort nå, samtidig som det aldri blir vår. Terrassen er mer eller mindre måket etter det ekstreme snøfallet rett før helgen, og nå er det garasjen som står for tur. Vi begynner å blir dritt lei av å måke snø for å si det mildt. Det er ikke veldig morsomt altså. Menmen, det må vel gjøres for at garasjen ikke skal rase sammen.

I helgen feiret jeg og kjæresten og en hel gjeng andre gærninger vår kjære venninne Hilde, som hadde bursdag på lørdag. Det var veldig koselig, med tapas og quiz. Gårsdagen gikk veldig rolig for seg, og vi hadde en deilig innedag.

I dag har det ikke skjedd sånn veldig mye egentlig. Har sendt og mailet en dullion ting til en dullion forskjellige folk, og snakket med x antall idioter i forskjellige bedrifter. Blir så irritert når folk som liksom jobber med et område ikke skjønner noen verdens ting. Vil ikke henge ut noen her, men herregud assa!! Hehe...

Ellers har jeg bare vært en kjapp tur innom skolen for å hente noen nye dokumenter, og tilbrakt en drøy time på Sats med Lene. En god del kondis ble det, og en litt mindre del styrke på armer, rygg og rumpe:) Deilig å få ristet løs på kroppen, sånn at det blir en god start på den nye uken.

På onsdag tar vi muligens en liten tur til fjells igjen. Det skal bli deilig altså:) Update kommer nærmere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar