onsdag 17. februar 2010

Oslo Fashion Week er i gang

Oslo Fashion Week startet for alvor i går. Jeg skulle gjerne vært der hver dag hele uken, men så heldig er jeg desverre ikke. Men ettersom jeg har lest, hørt og sett på bilder var det en vellykket start. Nåløyet er jo som alltid fast innventar på åpningsdagen. Og i år gikk den til Mardou&Dean. De har frem til nylig kun designet jeans. Men nå har de hatt som mål at man kan kle seg i merket fra topp til tå. Hovedfokus er fortsatt på jeans, men de har i tillegg andre plagg. De har helt fantastiske klær, og jeansene deres har blitt sett på flere kjendiser. Den ble blant annet brukt i en bildereportasje med Nicole Richie.
Foto: Mari Ruus

Foto: Maksimile Marie Claire
Innovasjon Norge delte også ut en pris i går. Denne gikk til Fam Irvoll. De hadde valgt henne for den innovative måten å designe på, samt at hun er en god bidragsyter til nettverksbygging i inn og utland. Hun er en av få norske designere som har fått mye oppmerksomhet, og Lady Gaga har brukt hodepynten hennes flere ganger.

Årets nykommer som var med på åpningsdagen var fantastiske Veronica B Vallenes Hennes kolleksjon går i sort og hvit og er helt etter min smak. Elegant og stilig.


Mange har kommentert i et uvisst antall medier at en stakkars modell falt på catwalken. Har de ikke skjønt at det er den nye trenden? Det samme skjedde jo på New York Fashion Week forrige uke, da den profilerte modellen Agyness Deyn falt hele to ganger i løpet av en tur på catwalken. Ingenting å tenke på for modellen i Oslo da altså.

Foto: Bulls
Foto: Scanpix

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar